Atelier Yoga – Trezeste Zeita din Tine

Atelierul ne imbie cu clase de Hatha Yoga dedicate, Pranayama (tehnici de respiratie) si meditatii ghidate ce trezesc in noi dorinta vindecarii profunde, pentru a ne descoperi ca si femei si a accesa forta zeitei noastre interioare.

 

Ne conectam la energia grupului printr-o solidaritate feminina sincera, directa si impreuna avem parte de transformări si trăiri armonioase, benefice.

Accesam rezerve nebanuite de energie vitala aflate in universul nostru launtric, pe care invatam sa le canalizam catre ceea ce ne implineste cu adevarat pe noi ca si femei.

 

Pe calea ta catre zeita interioara, iti propunem urmatoarele experiente magice:

Yoga pentru amplificarea starii de vitalitate. Capacitatii de ancorare in concret, trezirea dorintei de transformare fizica si emotionala, trezirea calitatilor si feminitatii latente, a erotismului rafinat,  amplificarea creativitatii si gasirea de solutii inovatoare la problemele vietii.

 

Yoga pentru armonizarea zonei abdominale. Renuntarea la false protectii ce tin de zona abdomenului, trezirea si amplificarea focului interior, a curajului de transformare si schimbare a vechilor tipare.

 

Yoga pentru armonizarea zonei inimii. Imbunatatirea respiratiei, vindecarea ranilor inimii prin tehnici de iertare si tehnici de respiratie, amplificarea iubirii de sine, a compasiunii, bunavointei.

 

Yoga pentru armonizarea zonei gatului. Vindecarea unor blocaje localizate la glanda tiroida/paratiroida ce tin de timiditate, amplificarea intuitiei native feminine, a clarviziunii, ingenuitatii si farmecului feminin.

 

Te va ghida in aceasta calatori magica Cristina – instructor Indian Yoga, Ashtanga Yoga &  Yoga Prenatal (acreditare Indian Yoga Academy & Romanian Academy).

“De ce predau yoga? Alchimizez trairile mele odata cu momentele de practica catre clasa, transmit o farama din ceea ce simt celor cu care vin in contact.

Ce a schimbat practica yoga in viata mea? Aproape totul! Modul in care am devenit constienta de propriul meu corp, cum am reusit sa filtrez gandurile si sa-mi echilibrez emotiile. M-a ajutat sa relationez armonios cu oamenii din jurul meu si sa ma strecor cu bine prin multitudinea incercarilor vietii cotidiene. “

 

Detalii inscriere program:

Inscrierea se face achitand taxa de participare, cu cardul online (click aici)

 

Taxa de participare la programul „Trezeste Zeita din Tine” este de 250 lei/pers si include 420 minute de practica.

 

Zilele de accesare a Zeitei interioare:

Practica de grup (sambata: 13, 27 martie, 10, 24 aprilie – de la ora 17:00 – durata 90 minute )

Practica individuala ghidata ( vei primi acces pe email la 3 sesiuni de practica aditionale cu Cristina, pe care sa le faci in ritmul si timpul tau disponibil). Durata: 3 sesiuni de practica a 20 min fiecare.

Locatie: in STUDIO (primele 6 pers inscrise) & ONLINE – cu ajutorul aplicatiei Zoom.us .

Aceste clase nu se scad din abonamentul tau curent de Pilates/Yoga.

Taxa este NERESTITUIBILA odata achitata.

 

Fiind clasa No Contact (fara contact), achitarea contributiei se face fie prin transfer bancar, fie cu cardul online .

 

Dupa achitare, vei primi pe email confirmarea platii. Cu 1 ora inaintea clasei vei primi un link pe email unde dai click pt a participa la ore.

Te asteptam cu drag!

Incepe primavara  cu un gest de iubire fata de corpul si starea ta de bine! 😁