Atelier Yin & Restorative Yoga

Anul acesta a insemnat pentru toti o avalansa de tot felul de emotii, de multe ori unele peste altele. Stii unde stocheaza corpul nostru toate aceste temeri, frici, blocaje si restrictii? Faci ceva sa le eliberezi, sa te cureti? Iti dai tie ragazul necesar sa te detasezi si sa te vindeci? ­čĄö

Yin Yoga

Suntem aici sa iti spunem ca exista o ramura Yoga dedicata exact acestui lucru. Yin Yoga provine din traditia taoista, si imbina forme specifice din Yoga cu principii din medicina traditionala chineza: yinÔÇôyang, teoria celor cinci elemente si teoria meridianelor. ­čžž

Ajuta energia sa circule liber prin meridiane, eliminand blocajele si aducand echilibru in functionarea organelor interne. Yin Yoga ne incurajeaza totodata sa privim launtric asupra emotiilor, senzatiilor si sentimentelor, lucru pe care il omitem adesea in viata agitata de astazi.
Cu multe beneficii pe care le aduce corpului fizic si energetic, Yin Yoga este o practica a deschiderii catre noi si catre Univers, a reconectarii si a compasiunii.

Restorative Yoga

Sora sa, Yoga Restaurativa – este despre asezarea intr-o pozitie sustinuta, astfel incat corpul sa se poata elibera de tensiune si agitatie. Astfel, cream conditiile care permit corpului sa se vindece si sa se deschida in mod natural, treacand de la sistemul nervos simpatic (lupta sau zbor) la sistemul nervos parasimpatic (odihna si digestie).

Practicarea „relaxarii active” sau a gentle yoga (cum este ea cunoscuta) are beneficii precum cresterea imunitatii. Este un ajutor la sporirea procesul de digestie si in a da startul intregului corp la vindecare profunda, crestere si reparare. De asemenea, va ajuta sa eliberati tensiunea obisnuita, facandu-va sa va simtiti mai confortabil, mai flexibili si mai usori in corpul vostru.

Va invitam intr-un periplu magic de-a lungul celor doua forme de Yoga pentru sanatate. Partea informativa, teoretica, este urmata de o minunata sedinta combinata de Yin & Restorative Yoga, cu doi instructori autorizati, Ralu & Ina. Indiferent ca esti avansat sau incepator in practica yoga, te asteptam cu inima deschisa! ­čĺŚ

 

Detalii atelier Yin & Restorative Yoga

Data: 27.11.2020 – ora 18.00
Durata: aprox. 2 ore
CONTRIBUTIA DE PARTICIPARE: 40 lei/persoana

Locatie: ONLINE ÔÇô cu ajutorul aplicatiei Zoom

Inscrierea la clasa se face online, nominal, pentru fiecare persoana in parte
Link programare aici.

Veti primi confirmarea programarii pe email dupa efectuarea acesteia. Doar persoanele cu programare in sistem si plata confirmata pana la data evenimentului vor primi pe email link-ul si parola de acces la eveniment (cu aprox o ora inainte de inceperea acestuia)

CONTRIBUTIA (Taxa) DE PARTICIPARE: 40 lei/persoana (se achita pana la data evenimentului – online cu cardul aici: https://vitalitystudio.ro/product-category/magazin-online/)

NU ACHITATI FARA SA AVETI PROGRAMARE pt ca nu vom sti sa va trimitem parola de acces la event.

Taxa este NERESTITUIBILA odata achitata.
Fiind clasa No Contact (fara contact), achitarea contributiei se face fie prin transfer bancar, fie cu cardul online dand click aici.

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro

 

Yin & restorative