Acest atelier de #feminitate este pentru femeile care:

⦁ au nevoie să intre în contact cu trăsăturile femininului, personal și colectiv: introspecție, prezență în corp, #creativitate și creație, sensibilitate, compasiune și independență, starea de relaxare și bucurie a vieții
⦁își doresc să se (re)conecteze la energia feminină sacră și la feminitatea autentică
⦁ își doresc să-și cunoască darurile unice feminine
⦁ au obosit să joace un singur rol în viața lor și doresc să cunoască și alte modele de feminitate
⦁ doresc să privească și dincolo de măștile sociale și să intre în contact cu energia lor (sistemul chakrelor) și să se dezvolte atât mental, psihologic, emoțional și spiritual.

Întrebările feminității:
1. Ce părere am despre a îmbătrîni, despre schimbare și transformare? Mi-e frică se schimbările corpului meu? Cum mă raportez la oamenii bătrâni? Mi-e frică de moarte?

2. Îmi cunosc și îmi iubesc corpul? Îi știu particulărițile după care funcționează corpul de femei? Sunt atentă la ciclul natural lunar și anual?

3. Ce cred despre emoțiile și stările negative? Am fost învățată să le bag sub preș sau să le cultiv prea des pentru că starea de ”Victimă” și femeie care nu mai poate nu era permisă în familie?

4. Care este energia principală din care relaționez? Este protecția ”necondiționată” a mamei moneda de schimb în relațiile de iubire? Înțărc eu această iubire ”necondiționată” când partenerul nu face ce vreau? Sunt în relație cu un adult sau cu un copil-adult?

5. Ce relație am cu partea întunecată a vieții? Mi-e frică de întuneric? Ce stări am și cum mă simt într-o cameră întunecată, cu lumina stinsă? Ce sentimente am față de oamenii de culoare?

Instrumente de lucru:
• Test pentru identificarea arhetipului feminin predominant: Mama, Iubita, Amazoana, Copila, Înțeleapta
• Meditații ghidate
• Exerciții de coaching pentru descoperirea modelului de feminitate
• Cărți #tarot (lucrul cu subconștientul nostru, descoperirea modelelor vechi de comportament)
• Roata vieții (NLP): În ce procent folosești energia masculină și pe cea feminină în toate domeniile vieții tale?

Arhetipurile feminine conțin experienţa și psihologia tuturor femeilor din toate civilizațiile şi din toate timpurile. Arhetipurile (modelele) zeițelor grecești ne reconectează cu însușirile feminine proprii și naturale conștiinței feminine : introspecție, prezență în corp, creativitate și creație, sensibilitate, compasiune și independență, starea de relaxare și bucurie a vieții, spiritualitate.

Despre facilitator:

CRISTINA LOTRU este Life Coach, autoarea eBook-ului despre feminitate ”Călătoria Zeiței Interioare”, speaker pentru feminitate autentică și mindfulness, creatoarea blogului și comunității V.I.S. (Vindecare, Inspirație, Schimbare).

Evenimentul este dedicat femeilor care vor să cunoască feminitatea autentică. Vă așteptăm cu drag la acest eveniment magic, marca Vitality Studio. Locurile sunt limitate, accesul se face doar pe bază de programare online.

Locatie: Vitality Pilates Studio (zona Trocadero)
Ziua: 21.09.2018 – ora 17.30
Durata: 120 Minute

Se recomandă prezenta intr-o tinuta lejera-sport pentru ca miscarea sa se poata face liber, fara constrangeri sau retineri.
Picioarele desculte vor fi foarte fericite si satisfacute pe parcursul atelierului.

Necesare: apa curata pentru hidratare (gasiti la studio), minte deschisa, inima calda si curiozitate.

Doar pe baza de programare online accesand: http://www.supersaas.com/schedule/Vitality_Studio/Pilates

Studio-ul este exclusiv feminin, si se adreseaza persoanelor cu varsta peste 15 ani.

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro