Ashtanga Yoga in program la Vitality Studio

Clasa de Ashtanga Yoga se foloseste de un flow constant de asane si de o respiratie constienta pentru a trece dintr-o postura intr-alta. Alaturi de respiratia de tip ugiyai si de postura ferma, stilul canalizeaza atentia intr-un singur punct, favorizand acel echilibru dintre stabilitate, suplete si forta.

Alaturi de respiratie si de postura, stilul Ashtanga canalizeaza atentia intr-un singur punct (drishti). Totodata genereaza bandhasuri si mudre, rezultand un echilibru dintre miscare, respiratie si energie focalizata.

La clasa de incepatori, practicam jumatate din prima serie de asane tip Ashtanga cu atentie pe aliniament, respiratie si bandhasuri. Facem precizarea ca prezenta la clasa presupune o practica deja derulata in Hatha yoga. Afla ce alte clase de yoga poti gasi la studio, dand click aici.

Sistemul Ashtanga yoga a fost descoperit si recuperat dintr-un misterios manuscris scris pe un pachet de frunze de palmier, intitulat Yoga Korunta, fiind datat cu o vechime intre 500 si 1500 ani.

Te va ghida in aceasta calatorie Cristina Paula Teodorescu, Trainer Yoga (acreditare Indian Yoga Academy) & Pilates (acreditare Pilates International Education) & Yoga Prenatala.

Sedinta de Ashtanga se poate scadea din abonamentul dvs de yoga, daca nu ai un abonament activ la Vitality Studio poti achita o sedinta sau un abonament aici.

Accesul se face doar pe baza de programare online.

Locatie: Vitality Pilates Studio – Strada Ecaterina Varga nr 20, parter, interfon 102 ( Piata Ovidiu, langa hotel Ibis)
Harta pt o mai buna orientare aici.
Durata: 50 minute

Se recomandă prezenta intr-o tinuta lejera-sport, incaltamintea nu este necesara la clasa de Ashtanga.

Necesare: apa curata pentru hidratare (gasiti la studio), minte deschisa, inima calda si curiozitate.

Afla restul noutatilor de la Vitality Studio, te asteptam cu evenimente si clase variate.

Vezi de asemenea beneficiile claselor de pilates si yoga.

Mai multe informatii gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro