In completare la seria celor 3 evenimente (workshopuri) SPECIALE alaturi de dr Sorina Soescu, la Vitality Pilates Studio aveti oportunitatea DOAR in luna martie 2020, sa participati la clase in care impreuna – sa miscam si sa vorbim despre toate categoriile de articulatii, simbolistica si conexiune intre ele si viata de zi cu zi. ­čśŹ

Invatam, alaturi de dr Sorina Soescu, sa fim cat mai constienti de corpul nostru – de fiecare parte din el – de modul in care raspunde la comenzile mintii si la intentiile noastre interioare. Sa ne intelegem in profunzime corpul si sa-l simtim cu fiecare contractura, relaxare, respiratie si sunet.
Invatam sa ne miscam si in ritmul respiratiei – si in alte ritmuri posibile – pentru a diferentia senzatiile. ­čžśÔÇŹÔÖÇ´ŞĆ
Clasele vor fi sustinute in tandem de catre DR SORINA SOESCU + instructor autorizat pilates al Vitality Pilates Studio! :-)

Cine este invitat? Orice persoana doreste sa afle mai multe despre sine, despre propriul corp si relatia lui cu mediul exterior. Preferam participanti peste 18 ani, pentru ca este important sa beneficieze de experienta si sa aprecieze energia oferita.

Inscrierea la clasele de „Miscare Articulara” se face nominal, pentru fiecare persoana in parte (nu se accepta o singura programare pt 2 persoane). Programati-va dand click aici.

Veti primi confirmarea programarii pe email dupa efectuarea acesteia. Locurile sunt limitate, persoanele fara programare confirmata si care nu au achitat pana pe 20 februarie taxa de participare nu vor avea acces la clase. Multumim pt intelegere.

CONTRIBUTIA (Taxa) DE PARTICIPARE: 100 lei/pers/clasa
( se achita pana maxim la data de 20 februarie 2020, altfel locul rezervat se pierde, va fi automat alocat altcuiva).
Taxa este NERESTITUIBILA odata achitata.

Contributia de participare se achita astfel:
– daca sunteti clienta Vitality puteti plati cash la studio la alte clase de pilates/yoga la care participati pana la data de 20 feb
– fie prin transfer bancar sau cu cardul online ( veti primi pe email la inscriere confirmarea locului apoi, in timp util, un alt email cu instructiuni de plata)

Participarea la toate cele 4 clase de miscare nu este necesara, desi este un bonus care vine in completarea celor 3 evenimente – Articulatii & Relatii – evenimente cu Dr Soescu Sorina ­čą│

Doar pe baza de programare online dand click aici.

Locatie: Vitality Pilates Studio (zona Trocadero)
harta cu locatia gasiti aici.

Datele cand au loc Clasele de Miscare articulara sunt:
03 Martie 2020 (marti) – incepand cu ora 09:30
05 Martie 2020 (joi) – incepand cu ora 18:00
10 Martie 2020 (marti) – incepand cu ora 09:30
12 Martie 2020 (joi) – incepand cu ora 18:00

Durata: fiecare clasa dureaza aprox. 50 de minute.

Se recomand─â prezenta intr-o tinuta lejera-sport pentru ca miscarea sa se poata face liber, fara constrangeri sau retineri. Picioarele desculte vor fi foarte fericite si satisfacute pe parcursul evenimentului.

Necesare: apa curata pentru hidratare (gasiti la studio), minte deschisa, inima calda si curiozitate.

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro