Lansam la Vitality Pilates Studio o serie de 3 evenimente magice, impreuna cu dr Sorina Soescu ( aka Sorina Zyanna Orinda ). 💕😌

De ce sa participi? Pentru ca facem o acordare speciala a corpului fizic si a emotiilor la vibratia Pamantului in anul 2020, ca o echlibrare profunda, in cadrul unui eveniment minunat la Vitality Studio. 😁

⭐️ Primul atelier (workshop) – (29 Feb 2020) – ARTICULAȚII ȘI RELAȚII – Cenușăreasa:
Este vorba despre relația cea mai importantă în viața noastră – relația cu noi înșine. Relația cu noi este o relație mult neglijată, de multe ori inconștientă și de cele mai multe ori, prost înțeleasă.
Include relația cu corpul nostru, cu emoțiile prin care trecem, relația cu mintea și mai ales, relația cu exteriorul nostru – cu lumea și cu ceilalți oameni.
Prin mișcare, exerciții de respirație, dans și jocuri, explorăm relația cu corpul, cu emoțiile și cu limitările minții.
Va propunem 2 ore de auto-evaluare, de auto-cunoaștere, de trăire, simțire și prezență. Să ieșim din vorbăria minții și să stăm în magia corpului fizic și a Sufletului.

⭐️În al doilea atelier (workshop) – (07 Mart 2020) – ARTICULAȚII ȘI RELAȚII – David versus Goliath :
Discutam despre relația cu figurile de autoritate ale vieții – relația cu părinții, cu profesorii și alte figuri de autoritate
Vom explora într-un mod cât mai Creativ și dinamic modul în care suntem ținuți în stare de copil supus și aduși mereu în vibrația neputinței, a necunoașterii și mai ales, a minimizării propriei valori
Vom înțelege cum această subevaluare interioară ne afectează articulațiile, mișcările corporale, postura și modul de gândire.
Vom observa mai clar trecerea între rolurile de victimă și agresor, dualitatea fiind energia familiară din aceste relații „tip autoritate”.
Propunem două ore de explorare autentică a jocului de șah al vieții – atât a pieselor albe, cât și a celor negre.
Să folosim cunoașterea corporală pentru a ne înțelege mai bine.

⭐️În al treilea atelier (workshop) – (14 Mart 2020) – ARTICULAȚII ȘI RELAȚII – Romeo și Julieta:
discutam despre relațiile intime și relațiile de iubire.
Romantism și sexualitate, subiecte dorite și dificil de digerat
Să discutăm jucăuș și prin exerciții interesante despre iubire, romantism și sexualitate.
Să înțelegem confuziile legate de aceste subiecte și motivele pentru care jocurile inter-umane devin manipulative și degenerază în lupte pentru putere. Să folosim memoria celuleor și a corpului pentru a recrea senzații și eliberări.
Și mai ales, ne simțim bine împreună, folosind abiitatea corpului de a interpreta roluri diferite.

Cine este invitat? Orice persoana doreste sa afle mai multe despre sine, despre relatiile in care se afla si despre lumea din jur. Preferam participanti peste 18 ani, pentru ca este important sa beneficieze de experienta si sa aprecieze energia oferita. 🧘‍♀️😍

Inscrierea la eveniment se face nominal, pentru fiecare persoana in parte (nu se accepta o singura programare pt 2 persoane). Va programati dand click aici.

Veti primi confirmarea programarii pe email dupa efectuarea acesteia. Locurile sunt limitate, persoanele fara programare confirmata si care nu au achitat pana pe 20 februarie taxa de participare nu vor avea acces la eveniment. Multumim pt intelegere.

CONTRIBUTIA (Taxa) DE PARTICIPARE: 150 lei/pers/eveniment => 450 lei/ toate 3 evenimentele ( se achita pana maxim la data de 20 februarie 2020, altfel locul se pierde).
Taxa este NERESTITUIBILA odata achitata.

Contributia de participare se achita astfel:
– daca sunteti clienta Vitality puteti plati cash la studio la alte clase de pilates/yoga la care participati pana la data de 20 feb
– fie prin transfer bancar sau cu cardul online ( veti primi pe email la inscriere confirmarea locului apoi, in timp util, un alt email cu instructiuni de plata)

Participarea la toate 3 evenimentele nu este necesara, desi este un bonus trecerea prin cele trei etape – care se vor succeda in ordine logica si se vor construi una pe cealalta.

Doar pe baza de programare online dand click aici.

Locatie: Vitality Pilates Studio (zona Trocadero)
harta cu locatia gasiti aici.

Primul eveniment – ARTICULAȚII ȘI RELAȚII – Cenușăreasa
Data – 29 Februarie 2020 (sambata) – incepand cu ora 10:00

Al doilea eveniment – ARTICULAȚII ȘI RELAȚII – David versus Goliath
Data – 07 Martie 2020 (sambata) – incepand cu ora 10:00

Al treilea eveniment – ARTICULAȚII ȘI RELAȚII – Romeo și Julieta
Data – 14 Martie 2020 (sambata) – incepand cu ora 10:00

Durata aprox.: fiecare intalnire dureaza 90 de minute (o ora si jumatate), adaugand in plus la final 30 minute dedicate pentru: intrebari, imbratisari, autografe si discutii.

Pe langa cele 3 workshop-uri mentionate mai sus, vor exista in timpul saptamanii clase speciale alaturi de dr Soescu in care ne miscam si mobilizam articulatiile (necesita programare si contributie separata).

Se recomandă prezenta intr-o tinuta lejera-sport pentru ca miscarea sa se poata face liber, fara constrangeri sau retineri. Picioarele desculte vor fi foarte fericite si satisfacute pe parcursul evenimentului.

Necesare: apa curata pentru hidratare (gasiti la studio), minte deschisa, inima calda si curiozitate.

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro