Antrenament progresiv – From Zero to Hero

Simti nevoia sa faci o schimbare în viata ta ?
Vino sa încerci programul nostru „From Zero to Hero” !!!

Te întrebi ce înseamnă acest program? A fost creat special pentru tine de Master Trainer-ul Vitality – Alina Naum. Alina iti propune un plan progresiv de efort fizic , urcand gradual nivelul de dificultate impreuna de la sedinta la sedinta, chiar si meditatia de relaxare la sfarsitul clasei va fi graduala, invatam sa meditam de la 2 min la 10 minute , pas cu pas urcam in varful muntelui.

Fiecare clasa este gandita special sa te asiste sa te dezvolti, cu ajutorul exercitiilor perfect combinate din:
PILATES – lucram zona Core si avem grija de cei mai profunzi muschi in acelasi timp protejând coloana
YOGA – resimtim minunatele beneficii ale meditațiilor ghidate , invatam sa fim mai organizate în viata de zi cu zi si mai centrate pe nevoile noastre
FITNESS – crestem rezistenta cardio

Te asteptam cu drag sa facem impreuna pasii catre cea mai buna varianta a noastra, devino un erou fizic, mental & spiritual !

Prețul acestui antrenament progresiv „From Zero to Hero” este de 185 lei/pers si include 8 ședințe Online combinate care se vor desfasura in luna Decembrie.

Clasele “From Zero to Hero” vor face parte din programul Vitality Studio doar pe parcursul lunii Decembrie, le gasiti marcate in sistemul de programari. Aceste clase nu se scad din abonamentul tau curent de Pilates/Yoga.

Fiind conceput pentru evolutia ta, recomandarea noastra este sa participi la toate cele 8 sedinte. Tariful este per intregul program si nu este restituibil.

Zilele de antrenament: 8, 10, 15, 17, 19, 22 si 29 decembrie. Marti si Joi de la ora 18.00 , iar Sambata de la ora 16.00.

Poti achizitiona programul “From Zero to Hero” cu cardul aici.

Pentru a avea acces la clase va programati in sistemul online aici.

Locatie: ONLINE – cu ajutorul aplicatiei Zoom

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro

antrenament progresiv yoga pilates fitness