Chakrele sunt centrele pranice (energetice) din fiinta umana. In fiecare persoana exista o multitudine de chakre, insa in YOGA sunt utilizate in principal 7 chakre.

ANAHATA este localizata in dreptul inimii si este centrul iubirii, al acceptarii si compasiunii. Este punctul de echilibru dintre aspectele materiale (primele 3 chakre) si cele spirituale (urmatoarele 3 chakre). In Anahata Chakra va exista intotdeauna acest loc in care se revarsa continuu dragostea si integritatea – acolo, in centrul inimii tale.
Prin intelegerea lui Anahata Chakra pasim din teritoriul tristetii, egocentrismului, avaritiei, indeciziei in cel al iubirii, compasiunii, altruismului, genetozitatii.
Deschidem impreuna portile intelegerii superioare a sensului inimii si sufletului nostru, a lui Jivatma.

Te va ghida in aceasta calatorie Cristina Paula Teodorescu, instructor acreditat international Indian Yoga – Fitness Scandinavian International School si YOGA Academy Romania.

„Va astept sa facem o incursiune teoretica privind modul in care suntem influientati de al patrulea centru de forta (aspecte generale fizice, subtile si filozofice) apoi practicam o ora de hatha yoga cu scopul concret de identificare la nivelul propriei fiinte, constientizare si armonizare a Anahata Chakra. ” – Cristina (intructor yoga)

Locatie: Vitality Pilates Studio (zona Trocadero)
Harta: https://g.page/vitalitypilatestudio?share

Ziua: 15.02.2020 – ora 09.00
Durata: aprox. 90 Minute

Se recomanda prezenta intr-o tinuta lejera-sport pentru ca ne aflam intr-un cadru informal, ca la noi acasa. Incaltamintea nu este necesara.

Necesare: apa curata pentru hidratare (gasiti la studio), minte deschisa, inima calda si curiozitate.

Doar pe baza de programare online dand click aici.

Clasele se adreseaza persoanelor cu varsta peste 15 ani.

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro