echilibrul hormonal feminin

Autentificare cont utilizator

Daca ai achitat deja programul si esti in perioada de valabilitate doar introdu user si parola mai sus pentru a accesa programul. Daca nu te-ai inscris inca, da click mai jos.

Tarif 150 Lei/persoana acces la eveniment in Biblioteca Online

(Biblioteca Online – acces eveniment timp de o luna)

Alimentatia & Suplimente Alimentare pt Echilibrul Hormonal Feminin

Organismul unei femei trece prin mai multe etape de-a lungul vieții, din punct de vedere HORMONAL si nu doar. Ciclicitatea unei femei este ceea ce exprimă fie echilibrul fie dezechilibrul hormonal al acesteia iar anumite dezechilibre au legătură și cu STAREA DE NUTRIȚIE A ORGANISMULUI FEMEII. Producerea de hormoni depind de niște substanțe pe care ni le luam din alimente, iar dacă acestea lipsesc, ele trebuiesc suplimentate.

In cadrul evenimentului abordăm factorii perturbatori precum stresul, igiena deficitară a somnului, deficitele nutriționale, dizbioza intestinală și sănătatea sistemului digestive pentru o bună absorbție a componentelor alimentare si o bună procesare a hormonilor secretați care trebuiesc inactivați și eliminați.

Cunoscând valsul hormonilor feminini și susținând buna funcționare și echilibrare a acestora, putem preveni menopauza precoce, tulburările de faze menstruale, susținem fertilitatea si libidoul precum si scăderea riscurilor de afecțiuni hormono dependente .

„Aș vrea să-ți povestesc si ție pașii vasului estrogen-progesteron și cum te imputernicesc aceștia pentru a te bucura din plin ca femeie, în fiecare etapă de vârstă.
Menopauza nu este o boala, nu este nici măcar o stare de care să-ti fie teama. Este doar o etapă firească pe care este nevoie să ști cum să o îmbrățișezi și să trăiești cu ea.
Înscrie-te azi prin link-ul de mai sus ca să ne afli mai multe si să ne conectam cu bucurie!” Codruta Nedelea

Durata eveniment aprox 2 ore.

Ce zici?

Vii alaturi de noi?

Locatie: Biblioteca ONLINE – pe platforma unde faci plata gasesti toate informatiile, inregistrarile etc.

Hai si tu sa faci parte din comunitatea Vitality!

Pornim pe acest drum magic impreuna.

Cu iubire.

Acum.

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand: www.vitalitystudio.ro

Despre Speaker – Gabriela Nedelea:

Pasiunea pentru nutriție nu am avut-o dintotdeauna, ea a venit în urma unei probleme de sănătate în familie care m-a determinat să caut informații ca să pot fi de ajutor. Am urmat Masterul de nutriție în cadrul facultății de kinetoterapie – UNEFS București, anterior studiind la facultatea de sociologie si asistentă sociala a Universității București. De atunci, sunt într-o căutare continua și primesc provocări diverse în practica de cabinet și de educație.

În prezent sunt trainer acreditat de OAMGMAMR și țin cursuri de nutriție perinatală pentru cadrele medicale ce se formează ca educatori perinatali în cadrul Asociației Samas. Totodată, sunt consultant nutriționist în cadrul programului Sănătos de mic și coordonator științific al ghidului pentru părinți din cadrul programului de educație mai sus menționat, alături de medici și alți colegi dieteticieni .

Din anul 2014 sunt Master Trainer Formator în cadrul școlii Fitness Scandinavia la cursurile de Nutriție ale acesteia, și am elaborat majoritatea materialelor didactice a cursurilor . Organizez workshopuri și webinarii pe teme de nutriție, pe care le desfășoară.

Din anul 2017 sunt consultant acreditat pentru testările nutrigenetice și elaborez ghidurile nutriționale personalizate în baza rezultatelor testelor de nutrigenetică.

Cu o experiență de cabinet de peste 10 ani, am îndrumat peste 1500 de doamne și domnișoare în rezolvarea diverselor dezechilibre hormonale, probleme de greutate sau alte condiții medicale ce implicau în mod deosebit terapia nutrițională personalizată.

Din anul 2020 m-am orientat către aprofundarea și dezvoltarea cunoștințelor din aria nutriției oncologie, oferind în prezent sfaturi nutriționale pentru gestionarea calității vieții pacienților oncologici și gestionarea greutății acestora ori a efectelor adverse ale tratamentelor.

De ce să participi la acest program?

Inveți despre corpul tău și cum să fii în armonie cu el dar și cum să sesisezi semnele că ciclul tău lunar este sau nu armonizat. Pleci mai bogată informațional și îți răspunzi la întrebări pe care poate nici nu ți le-ai pus până acum.

 

Tarif 150 Lei/persoana acces la eveniment in Biblioteca Online

(Biblioteca Online – acces program timp de o luna)