Pentru ca suntem o comunitate preocupata de sanatatea noastra si a celor din jur, dorim sa fim mereu la curent cu ultimele terapii si tehnici ce ne pot asista sa facem fata mai simplu provocarilor din viata de zi cu zi. Va invitam de aceasta data sa aflam mai multe impreuna despre TERAPIA BOWEN.

Ce este terapia Bowen?
Este una dintre cele mai profunde tehnici de relaxare existente în lume în prezent; se bazează pe teoria conform căreia prin relaxare totală a corpului se activează abilitatea proprie a organismului de a se redresa, prin revenirea la echilibru şi armonie. Terapia Bowen este un concept nou în contextul terapiilor manuale şi constă în aplicarea unor mişcări delicate efectuate cu degetele asupra muşchilor şi ţesutului conjunctiv în anumite puncte bine determinate de pe corp şi se realizează direct pe piele sau pe o îmbrăcăminte uşoară.

Mişcările trimit impulsuri la creier prin sistemul nervos, reactivând memoria celulară a unei stări de bine pre-existente, de sănătate, armonie şi echilibru.

Mai simplu , declanseaza puterea organismului de a se autovindeca, trezeste doctorul interior care stie exact ce si cat trebuie organismului pentru a functiona intr-un ritm optim, sanatos.

In cadrul acestei prezentari va invitam sa primiti cateva informatii despre:
– ce reprezinta aceasta tehnica,
– cum se desfasoara o sedinta de bowen,
– ce se intampla in timpul sedintei si dupa aceea,
– care sunt beneficiile sedintelor Bowen
– cui ii este adresata

Ce alta modalitate mai buna sa intelegem cum functioneaza aceasta minunata terapie decat sa experimentam pe propriul nostru corp? Pe parcursul evenimentului, Paula va oferi fiecareia dintre noi experienta unei sedinte de terapie Bowen!!

Ne initiaza in acest domeniu Doamna Paula Elena STIUBEI, terapeut si psiholog acreditat BOWEN in Constanta:
„Presupozitia mea de baza este ca oamenii deja au toate resursele de care au nevoie in ei. Munca mea este de a scoate la iveala aceste resurse si de a asista clientul in a-si dezvolta abilitatile pe baza lor.” Paula Stiubei

Vă așteptăm cu drag la acest eveniment magic, marca Vitality Studio. Locurile sunt limitate, accesul se face doar pe bază de programare online.

Locatie: Vitality Pilates Studio (zona Trocadero)
https://g.page/vitalitypilatestudio?share

Ziua: 26.10.2019 – ora 10.00
Durata: aprox 1 ora

Se recomandă prezenta intr-o tinuta lejera-sport pentru ca ne aflam intr-un cadru informal, ca la noi acasa. Incaltamintea nu este necesara.

Necesare: apa curata pentru hidratare (gasiti la studio), minte deschisa, inima calda si curiozitate.

Doar pe baza de programare online accesand: http://www.supersaas.com/schedule/Vitality_Studio/Pilates

Studio-ul este exclusiv feminin, si se adreseaza persoanelor cu varsta peste 15 ani.

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro