Dupa succesul minunatului eveniment de Terapie Bowen, ne-am dorit sa invatam mai multe, sa putem petrece mai mult timp in compania Paulei STIUBEI. La cererea dumneavoastra, Paula revine la studio cu un nou eveniment, sa ne incante cu energia ei relaxata.­čśŐ

V-ati gandit vreodata ca : SCHIMBAND ENERGIA SE SCHIMBA SI PERCEPTIA ASUPRA UNUI ANUMIT SUBIECT? ­čś▓

Ce este ACCESS CONSCIOUSNESS? Un punct de vedere diferit despre cum să folosești energia în avantajul tău!
Va invitam sa aflati mai multe despre cum sa va accesati propriile resurse. Cum poti sa ├«╚Ťi accesezi propriile resurse? Cea mai simpla, si in acelasi timp cea care pare cea mai complicata , este starea de prezen╚Ť─â in care doar actionam , fara sa intram in reactii!
Cum ar fi via╚Ťa ta daca ceilalti nu ar mai putea sa iti apese butoanele care te fac sa intri in reac╚Ťie? Doar actionand ajungi sa iti descoperi adevaratele resurse si sa inveti sa le folosesti pentru tine!

Te-ai saturat sa iti spuna altii ce e mai bine pentru tine si rezultatul obtinut sa nu fie cel dorit? Te asteptam vineri sa inveti cum sa te asculti mai mult pe tine!

ÔÇťComform fizicii cuantice corpurile noastre sunt energie condensat─â. ├Än jurul nostru totul este energie . Este la ├«ndem├óna noastr─â! ╚śi atunci cum ar fi s─â ├«nv─â╚Ťam cum s─â folosim aceast─â energie pentru a ne ajuta singuri? V─â invit s─â descoperi╚Ťi al─âturi de mine o cale u╚Öoar─â de a utiliza aceast─â resurs─â inepuizabil─â ├«n folosul nostru.­čĺĽ

‘Access Consciousness’ aduce focus┬á asupra acelor zone din viata in care majoritatea oamenilor au ascuns binele, raul si uratul sub un covor unde sa nu le poata vedea nimeni, inclusiv ei. ‘Access Consciousness’ te ajuta sa iti aduci inapoi atentia, constientizarea si sa iti recapeti capacitatile si instinctul. O face aducand instrumente practice, simple, menite a schimba ceea ce nu func╚Ťioneaza in viata ta (finan╚Ťe, rela╚Ťii, munc─â, afaceri, parenting etc.)

Ne initiaza in acest domeniu Doamna Paula Elena STIUBEI, psihoterapeut, terapeut acreditat Bowen la nivel Master si Facilitator Certificat International Access Consciousness.
„Presupozitia mea de baza este ca oamenii deja au toate resursele de care au nevoie in ei. Munca mea este de a scoate la iveala aceste resurse si de a asista clientul in a-si dezvolta abilitatile pe baza lor.” Paula Stiubei

V─â a╚Ötept─âm cu drag la acest eveniment magic, marca Vitality Studio.­čĺĽ

Locurile sunt limitate, accesul se face doar pe baz─â de programare online.

Locatie: Vitality Pilates Studio (zona Trocadero)
Harta cu locatia gasiti aici.

Ziua: 22.11.2019 – ora 17.30
Durata: aprox 90 MINUTE

Se recomand─â prezenta intr-o tinuta lejera-sport pentru ca ne aflam intr-un cadru informal, ca la noi acasa. Incaltamintea nu este necesara.

Necesare: apa curata pentru hidratare (gasiti la studio), minte deschisa, inima calda si curiozitate.

Doar pe baza de programare online dand click aici.

Studio-ul se adreseaza persoanelor cu varsta peste 15 ani.

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro